Jay’s food

Naast passie voor salsa dansen, heeft Jay ook een passie voor het bereiden van gerechten uit de hindoestaanse keuken. Hij heeft het geleerd van zijn moeder, zij heeft het geleerd van haar moeder, dus 3 generaties lang worden de recepten doorgegeven en wordt er op authentieke wijze volgens oma’s recept gekookt, al meer dan 75 jaar ervaring!

Eten moet vers bereid/lekker en warm geserveerd worden, bij bezorging is dat niet altijd het geval, daarom hebben wij gekozen om onze maaltijden dagelijks vers te bereiden en warm/koud te leveren. In de toekomst zal er veel meer vanuit huis gewerkt worden, daar hebben wij onze levertijden op aangepast, op elke gewenste moment kan je genieten van heerlijke roti.

Let op: ook uiteraard een vegetarische menu -> roti plaat met kousenband/aardappelen en gebakken kikkererwten!


Bij onze levering worden opwarm voorschriften meegeleverd, dus een garantie voor heerlijke warme maaltijden.

De Bara is een Hindoestaanse vegetarische snack, deze is gemaakt van gele erwten of urdi (kleine groene boontjes), als voorgerecht is het met hete sambal het lekkerst. Een Bara kan je ook vullen met kip kerrie, is prima te consumeren als lunch.

Rotiplaat is gemaakt van deeg/ gemalen gele erwten een prima warme maaltijd gecombineerd met kousenband/aardappelen en kip kerrie.

Opwarm tips

Leveringen in Dordrecht en omgeving zijn dagelijks van 12.00 uur tot 18.00 uur , overige woonplaatsen in overleg, afhalen is (nog) niet mogelijk!

Betaling gaat via tikkie, na ontvangst wordt bestelling uitgeleverd!

Bezorgkosten Dordrecht:
– gratis bezorging bij bestellingen boven de € 25, daaronder € 2,50

Bezorgkosten overige woonplaatsen:
– Papendrecht/Zwijndrecht/Ridderkerk/Hendrik Ido Ambacht € 3,50
– Barendrecht/Rotterdam € 5,00 (overige woonplaatsen in overleg)


Eten is een beleving, krijgt u al trek, bestel dan snel!

Leer salsa dansen in Dordrecht e.o.!